Pregnant 5 Weeks

My son baru je nak masuk 5 bulan, semalam dapat tahu pregnant lagi. Macam mana nak hilangkan perasaan serba salah dekat anak first? ?Tak ready untuk ada baby lagi, tapi anak tu rezeki amanah Allah beri

2 Các câu trả lời

Anak 1st ke yg 5 bulan tu? Mommy maybe blh anggap je yg 2nd ni twin dia so tak rs bsalah sgt. Ada hikmah semua ni. Yg penting jgn anggap baby 1st tu dh besar, dia masih baby juga ya. ❤️❤️