nak tanya, kat sini mommies kalau solat selalunya solat duduk atau mcm biasa?

sometimes saya sakit tulang belakang, sakit pinggang dan perut kadang cramp. so saya terpaksa solat duduk. boleh je kan? now saya baru nk masuk 6 bulan.

13 Các câu trả lời

tak mampu blh la ruksah kn ada if nk duduk dah belajar cara solat duduk? bkn simply dr start sampai akhir blh duduk je tau

Atas kemampuan individu. Saya masa 3rd trimester tak boleh solat biasa. Saya solat duduk.

sy trimester 2 ni Allah bangun dari sujud tercungap2 nk baca mmg X larat.mmg sy solat duduk