OB SONOLOGIST IN MEDICAL CITY

Can someone recommend an OB-SONOLOGIST who can also do ultrasound in her own clinic? Mejo hassle kasi ung lalabas pa ng clinic to get ultrasound then be back and have another consultation (means another fee) for the ultrasound reading. We prefer The Medical City or UST hospital. Thank you in advance ☺️?

1 Trả lời

sa medical city po naging ob-sono ko si Dra. Cabalza. pero dito sya sa medical city sa gateway eh.

5y trước

I see, same po tayo, pumupunta pa sa kabilang building para magpaultrasound hehe, thanks so much for your reply. ❤️