Milk booster

Somebody could recommend a good milk booster product? From a breastfeeding mum.

10 Các câu trả lời

Minum air masak bykk. kalau mkn mb tp air kurg,susu tetap kurg. sy mkn laa apa2 jenis mb,semua xkena. minum air masak+mkn nasi. Susu cukup utk baby 😊

somebody from here recommended similac mom and i tried. there’s slight improvement. finished one can. now im trying out MaMom product.

Try brand r-rayyaan. Saya minum delima kurma hazel. Ada juga mocha.. boleh cari kat shopee or fb

Try wildan susu kambing, susu lazz, dates, or supplement femilac

Dates and goat's milk. Works for me. Try on!

Saya amalkan SusuJuna by Fynn Jamal tu.

Kurma, sup lobak putih, sawi hijau.

Horlicks should be fine

Try susu wildan

sawi..n susu