First Trimester - Bersama

Soalan serious, masa first trimester ni, korang ada bersama tak dengan suami? (Penetrative intercourse). Takut nak bersama sebab rasa macam masih fragile tapi tuh la. Kesian kat suami juga. Apa pandangan korang?#ingintahu

13 Các câu trả lời

sy bersama je...skng dh trinester ketiga suami plak tkut nk bersama..tgk perot bsaq sgt...

Tak pnh lg takut la

Hm takut jugak 😣😂

3y trước

Adududud ade yang takut, ade yang bersama jee. Taktahu nak ikut yang mana🥺🥺 sebab bila bersama kan uterus kita contract, karang terkeluar anak kuuu🤣