Tahi hidung bnyk ketika hamil

Soalan ni agak pelik..tp mmg benar..hahaa..sejak dh msuk 25weeks tiap hri msti sy xselesa dihidung. Tiap hari msti kena buang tahi hidung..smpai sakit hidung dibuat nya...risau nnti nk kne buat test covid dgn keadaan hdung yg begini ...ada tak yg mcm sy tahi hidung bnyk mse pregnant?

9 Các câu trả lời

Hahaha sama. Smpai pnh luka hidung sy buang tahi hidung. So better buang masa mndi 🤣

sy pun terasa mcm bnyk tahi hidung ..klau bngun2 tido hidung rasa mcm tebal sngt .

sma lha mcm sye..skrg dh 23 week kdang2 tuhh smpai x selesa hihi

haha. sama sis. dala taik hidung kering. jenuh korek 🤣

Saya. Dan kuat gak bersin. Dlm sehari tu mau 4-5 kali gak

ye sis ,, hidung pun kerap gatal n nk bersin ..

haha.. belum pernah alami lagi

Sy akan bersihkan time mandy

Hihi