Kandungan sihat or tak..semoga sy n sumai ada rezeki kali ni..(bbyivf)

Sni ada x pengalaman mengandung baru 5w5d dah nampak jantung pastu ada denyutan tapi mcm x jelas sngt..skng usia kandungan sy sebnr nya dah masuk 6w6d tp doc scan smlm usia kandungan 5w5d balik jantung x blh dengar balik tp uri kantung semua cantik la doc ckp.. Bby twin tp mcm 1 je doc tngk scan smlm..mggu lps punya 1 bby ada jantung mcm laju.. sy ada gdm type 1 memang control gula.. 🥹 #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Mudahan Allah kurniakan yg baik sehat wal afiyah buat semua

3t trước

Aamin inshaAllah 🫰🏻