Morning sickness

Hi smua mommies2.. ade x yg sama sy 1st trimester ni kalau petang mesti loya, pening2 rasa nk muntah tp xmuntah. Boleh share x mcm mana nk atasi ? Sy klu ptg hidung sensitive bau

2 Các câu trả lời

ya betul alahan ibu mengandung hidung sensitif betul dgn bau², klu sy hilangkn loya² sy mkn apa jk y ada sbb klu sy perut kosong makin kuat loya sy sis..paling best lps muntah trus rasa lega tp tunggu brapa jam dtg lgi loya 😂

ce mkn buah...asam or coklat..kurma utk tenaga...#TAPSupermoms