First cycle opk selepas gugur

Smoga ade rezeki saya pregnant anak yg sihat and kuat aminnn. 🥰 harini 10dpo. Line masi samar lagi #firstbaby #firstmom

First cycle opk selepas gugur
7 Các câu trả lời

InsyaAllah mudah2an ada rezeki kalian utk mendapat zuriat yg sihat & comel 🥰🤲🏻 klu samar2 tu biasanya dah lekat.

1y trước

Aminnnn.. ha ah dah try CB dngan dipntell dah mmg pregnant🤲🏻

Sy DPO 10 mcm ni jgk . Samar² pastu esk lusa tu test lg . Mkin lame mkin terang . Skrg dh 22week 🥰

1y trước

syukur...thniah;)

Kalo Samar mcm ni pregnant ke?sy dpo 12 Hari ni..sy buat test dpo 3 Hari Tu line Samar²..

1y trước

mgkin hcg msih rendah tu yg x detect. .kalau sy prefer check lps delay priod smgggu -2 mggu

hi sis. blh share, apa simptom yg sis ada n tgerak hati nak test sblm due period?

1y trước

Dari ovulation dah rasa cramping on off. Lagi2 bila malam. Kadang pagi petang elok je takde cramp. Pastu start dpo4 rasa badan panas je mcm bahang. Bada rasa penat sentiasa rasa lemau. Asyik nak tido je. Start dpo7 kerap kencing.

someone explain kt sy pasal dpo tu apa. hehe tq in advance

Alhamdulillah … tahniah . Boleh tahu berapa weeks ye

1y trước

Baru dpo10 kalau ikutkan dari tarikh ovulation skrng ni 3w2d je. Due period lagi 5 hari

Boleh kongsi ikhtiar pn?

1y trước

Lepas gugur tahun lalu saya rehatkan rahim xnak pregnant. In same time jaga makan, senaman, hari2 makan strawberry japan/korea, blueberry and raspberry (mmg spent bnyak sebulan untuk buah ni rm1000/month). Kiwi kuning dngan buah delima jus fresh juga 2-3 hari skali. Minum susu kambing fresh setiap hari. Amal minum air letak safron. Ambil mknan organik je smua beli kat jaya grocer/village grocer je. Mkan bnyak capsicum, asparagus, baby spinach , telur kampung.