harini 39 mggu 2 hari semalam g chckup lpastu dktr seluk

smlm sy g pac lpastu dktr seluk utk cek pembukaan jalan tp bru 1 cm..lpas dri dr cek jln blik rmh byk jgk darah keluar dan cramp di bwh perut serta skit pinggang..patut ke sy ke hsptal smula??sbb dkfrr kata kalau pecah air ketuban dan kontraksi makin kuat bru dtg..sy cramp perut kjp2..minta pndpt

1 Trả lời

Cramp perut kejap2 tu, jika kekerapan sekata selang 10 minit ke bawah, terus jumpa doktor untuk pemeriksaan. Get ready mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

6d trước

Ya, setuju dgn komen Hastotoq