Detail Scan

Smlm g klinik 19weeks 2hari...mmng dkt kk doc jrang scan ka..dia ada ckp..nk scan tp 19weeks kcik lg..tggu next app bru buat detail scan nk tgok jntung apa smua..tp ikut bln dpn next app dah 23weeks lbih..bkn kh sptt (18w-22w) msa sesuai.. tnya ja sbb xda pnglaman..klu mcm ni kna buat detail scan dkt swasta la jwbnya..mmng plan nk buat dkt swasta..tp smlm bhrap jg nk kna scan..sbb last scan masa 11w 😂 nk tgok baby 😂 nk tnya dkt kk mmng jrang scan ka?

1 Trả lời

bergantung kepada KK. puan boleh terus ke private utk buat detail scan dan tengok gender. bajet dalam 100-150 per visit. mungkin ad yg lebih mahal, bergantung kepada klinik