zincofer

Smlm g kk nurse bg zincofer..try mkn sblum subuh rasa loya pening nak muntah je..mmg mcmtu ke??sbb sy selalu ambil ubat awl pgi..

20 Các câu trả lời

Ambil sblm tido sis. Zincofer mmg nurse ada suggest amik sblm tido. Minum dgn jus.

Sy blh je mkn zincofer..xmumtah.. Tapiiiii.... Bile membuang..warnanya hitam..

Mkn ubat lepas makan sis.. Jgn makan time perut kosong.. Confirm rasa nak muntah

5y trước

Yeke..sbb selalu ubt y tga serangkai tuh mkn pgi2..kena tukar wktu mlm lah pulak..kalau tak mmg loya je. Ngantuk..

sy makan pun muntah . tapi cara taknak muntah sy makan time nk tidur tu

5y trước

Ohhh kira kena tkar time mkn ubat lah ni..

Mkn zincofer sblom tdo. Pastikan 2jam sblom mkn zincofer xmkn pape

Cube mkn sblom tdo ..mnum dgn air suam hangat..

sis cuba minum dengan jus oren.kurqnh sikit rasa loya

5y trước

Okay nnti try cuba..

Saya pn x ngam zincofer..makan maltofer

Mkn malam b4 tido.. mkn dgn jus oren.

5y trước

Sy cuba perah limau kasturi tahan sikit..

Makan sebelum tido