Alhamdulillah ??

Alhamdulillah harini baby dalam kandungan dah 26weeks , sentiasa sihat sayang ?? ibu ibu harini berapa weeks ? Ada yg sama ? Heheh ?

31 Các câu trả lời

dah bersalin. 😂 baby dah 2 bulan dan sihat alhamdulillah. alhamdulillah untuk ibu2 yg lain juga.

5y trước

Kuatt yaa mummy 😍

Alhamdulillah sya dh 37weeks 5day.. moga dipermudahkan sgala urusan amin

5y trước

Sama sama 😍🤗😘

saya 30w 2d.. alhamdulillah.. semoga urusan kita semua dipermudahkan

5y trước

Alhamdulillah amin amin mudah mudahan sis ,😊

Alhamdulillah semoga baby & sis dlm keadaan yg sihat

5y trước

Alhamdulillah , sama sama kita ya 😍

Alhamdulilah semoga semua selamat sy 34 weeks...

5y trước

Alhamdulillah , amin mudah mudahan sis .. jaga diri goodluck 🤗

Alhamdulillah 20 weeks 1day..😍😍

5y trước

Aamiin ya allah..tq sis 😍 moga sis & baby sihat selalu..😉

alhamdulillah...now dah 31 weeks

5y trước

aamiin

25w..xsabar nk tggu baby kluar.hehe

5y trước

Alhamdulillah huhuhuu sama lah kitaa 😍 hari hari rindu bby , 😘

Alhamdulillah arini 38weeks 🤗

5y trước

Aamiin tq sis 😘

Alhamdulillah 29weeks😍☺️

5y trước

Aamiin... semoga kita semua dipermudahkan ibu2 ☺️