muntah2?

sape mcm sy.....dh masuk 34 minggu preggy pon masih lg ade masalah muntah2...????...tegang hbis urat perut bila muntah...sy 3 kali preggy semua mcm tu....lg x bersalin lg tu la still ade alahan muntah2...??

7 Các câu trả lời

sy pn sama je...smpai nk bersalin pn still muntah...nk masuk ank ke 5 pn sama ja....xpela..yg penting baby sihat😊....berkorban utk ank😁

sy dah 37 week masih ada muntah2 perut pon kembung penuh angin sampai kne gastrik

sy pon same..skrng 35 weeks..asyik muntah2 je..lgi2 klau baring..pedih je ulu hati

4y trước

Jgn mkn pedas bmyk. Klu muntag mmg pedih ulu hati

saya 32week x kne mknn mesti akan muntah. #27Nov20  #TAPSuperMoms

same la sy 36 mnggu pun ada lg alahn.xlarat dah rsnye

Saya mula mula je. Tu pun sekejap je. Alhamdulillah

Be strong for the baby💪🏻💪🏻