Baby

Baby Dalam Hari Memang Tido Sekejap2 N Bejaga Malam Ker?? .. Penatttttttt??

31 Các câu trả lời

ank sy yg frst dlu mmng cmtu..mlm tido skjap je..bila da besar skit pndai da mlm tido lena

Betul tu sis, baby tengah nak adapt lagi dengan dunia luar, bertabahla 😬😬😬

Sabar mommy.. Tu seme akn jd kenangan terindah momy nnti

Ye.. btul tu.. 2 jam ckali bby akn bgn mnyusu.. 😅😅

Hehehe enjoy the moment. Nanti rindu pula 🤭🤭

Yeee..tu la pengorbanan seorang ibu.😊

Yupp sis bersabar ye sis bby bru nk suaikan diri

5y trước

Nanti lepas pantang tu dia akn ok blikk...cuma kne ajar dia knal siang dan mlm klu mlm nk tdo tutup lmpu klu siang make sure cerah kne ajak bby main nanti lme2 dia akn tdo ikut time

Ya..saya shingga 5 bulan baru kurang

Normal sis..enjoy the moment..hehe

kebanyakan nya mcm tu