VIP moms

Sino po mga VIP moms dito? Tell us a little something about yourself! ??‍♀️

19 Các câu trả lời

Me, im 37 and a mommy of Two, proudly SAHM for 3 yrs, an aspiring mommy v/blogger, mompreneur

5y trước

Hello po Mommy Fran😊

Hi, I'm Arlene, 23yrs. old. First time mom and 16 weeks preggy. Nice to meet you mommy 😊

5y trước

nice to meet u too!!

Working momma in the Bpo with one beautiful baby girl 6yo :) we love twinning

5y trước

Hello Fran! :)

🙋🙋 Mom of a 3-yr old. WAHM, newbie blogger. 💕💕

Hi, im on my 21st week. I have a bicornuate uterus

hi im a vip mom, and a proud teen mom 😍 19 y.old

5y trước

woww way to go mommy!!

any other vip moms out there? 🥰

Ano po kapag vip member? Or paano po hehe

5y trước

pag active po kayo sa app at may 1k fans sali na bilang isang vip mom. as a vip mom pwede ka po magkaroon ng sponsored posts, mag attend ng events and may vip exclusive rewards

hello

5y trước

hi there!!