Nipple Bentuk Pelik ?

Mommies... Normal ke nipple pd usia kandungan 15minggu ni dy berubah bentuk?? ?? Spttnya kan mcm cylinder je kan... Tp sy ni dh mcm segi 3 pulak nengok nye ??? egt sy je perasan, husband pun tegur mcm lain sikit nipple kanan dr yg kiri(normal) Nak kasi gambar ramai pulak bapak2 dlm ni ???

1 Trả lời

Nanti appointment kau tanya nurse awak.sebab lain org lain.macam saya pun ada perubahan.ada skin tag atas nipple.saya tanya nurse dorang check and kata normal.lepas saya bersalin skin tag saya tu macam ada nanah..sakit bila anas saya hisap...suruhbnurse check dorang kata bagi saja baby hisap..2 hari lepas tu..dia pecah and baby saya ada muntah sikit darah saya..nurse and dr still kata normal and my baby tak ada apa2 pun.sekarang nipple saya dah back to normal cuma agak besar la dari dulu sebab still breastfeeding..