20 weeks - 1 hari x rasa pergerakan janin

Hai momies, nak tanya normal ke kalau satu harini saya x rasa pergerakkan janin…dan rasa sakit macam cramp dibahagian pusat..risau pula kalau x rasa pergerakkan janin sedangkan hari2 sebelum sangat aktif..

4 Các câu trả lời

Kalau dah rasa baby gerak even baru 20w & tetiba seharian takde movement langsung better terus g scan kt swasta. Tak normal ye. Kalau kurang gerak baru normal sebab ruang masih besar. Tak gerak langsung BAHAYA

Saya selalu macamni since nak masuk 20w. Apa yg saya buat, saya merajuk dgn baby 😂 X lama pastu mesti dia ada kick kejap2. Skrg ni dh selalu dh rasa even tak merajuk🥹 try banyakkan bercakap dgn dia sis

normal. ade hari gerak ade hari x sbb dia masih kecik lg. masa 28w klau ade hari x gerak or x cukup 10 kick yes perlu risau. skrg xyah risau pape melainkan ttbe bleeding je

normal