isu emosi

salam mommy nk tnye sye 31 week dh , sye skrg ni dh 2 hri menangis secara tiba² pdhl tkde pape belaku pon gduh tak ape pon tak tibe² rse nk nangis tu kuat , ade ke mommy² yg mcm ni btw ni kali pertama mengandung mohon pencerahan sbb seblom ni takde pon mcm ni bru jdi 2 hari smlm dgn hrini #firstmom #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

sye pon camtu, kito nyo manjo,, kadang2 lapa pon nangis,, bulan ke 7 sye mcm tu, dia mcm musim menangis seminggu tu sedih je tak tau nape, skrg masuk 8 bulan oke dh

sy anak kedua , sedg alami juga . normal tu . hormon mengandung . kdg tkde sebb tpi just rasa nk nangis . lpskn saja mommy

4t trước

oh yke terima kasih laa bgitau

Perubahan hormon atau emosi… Jangan tahan emosi… keluarkan jaa… kalau itu buat sis rasa better…

4t trước

kdg tu cuba untuk thn tpi die jdi sesak sgt kt dade tpi sekali nngis mcm xde hari esk nngis terima kasih sbb bgitau