Geng bulan ogos sini kumpul!!

Korang dah scan gender kee.. Jomm share! Sy dah 2x scan gender n nmpk burger 😍

22 Các câu trả lời

sy scan dy sujud xnak tnjuk ..suspen dah ibunya nak tahu gender dy tu 🤭

2x scan kat swasta untuk confirm jantina.. Alhamdulillah Burger 😍😍...

5mo trước

Sama laa.. Skrg pun dh start beli baju bby.. 22 week 😊

3kali scan . taknak tunjukkk 🤣

5mo trước

Sama saya pun. Last time scan bersujud la, tunjuk ketiak la 😂

Dah scan tp xnampak. Rabu ni nak scan lg

Sy pun bby girl… jelas nmpk burger tu 🥰

5mo trước

Samaaa sis.. Dah excited beli brg pink2.. 🤭

2kali scan nmpk mcm burger 🤭

Sy scan nampak boy ☺️

5mo trước

tahniah sis. Sy 21weeks. nmpak girl.. anak 1st pun girl.. Boleh Jadi tak gender tu berubah🤣🤣 nak Sgt baby boy, tapi dapat baby girl pun syukur dah, rezeki tak terduga..

sy 2x scan nmpk boy

2 kali scan baby boy 😁

5mo trước

Wahh anak first ke sis

saya scan pun gegirl ..

5mo trước

Wahh dah boleh beli baju pink2 tuu😍