#firstpregnancy

Hi mommies, ad yg pengalaman tak, kenapa ea. sy dh msuk 7bulan tapi masih kecik 🙃 ad apape risiko tak klau mcmni. risau pun adaa. prkembangan baby tk tally dgn bulan yg spatutnya dia mmbesar. ke ikot sbb ibu kurus (tp sy taklah kecik n kurus sgt actual berat 48kg)#ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

mksd tak tally tu mcm mana? masa scan mcm mnaa growth bby?

9mo trước

saya sama macam awak bila scan lari 2 minggu usia baby tpi doc ckp kalau ibu kecik normal ja baby kita. perlukan rehat yg byk dn enjoi jgn stress alhamdulillah selepas 2 minggu scan baby sesuai dgn usia skrg. don woryy saya pon kecik mcm awk 45 je