𝒃𝒂𝒃𝒚 11 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏

𝒔𝒂𝒍𝒂𝒎 𝒉𝒂𝒊 𝒊𝒃𝒖2..𝒔𝒚 𝒏𝒌 𝒕𝒏𝒚𝒂 𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒓𝒎𝒂𝒍 𝒙 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒃𝒃𝒚 11𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏 𝒙𝒏𝒂𝒌 𝒏𝒂𝒔𝒊😫3𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒔𝒃𝒍𝒎 𝒅𝒆𝒎𝒂𝒎 𝒅𝒊𝒂 𝒅𝒉 𝒌𝒖𝒓𝒏𝒈 𝒏𝒌 𝒎𝒌𝒏..𝒍𝒆𝒑𝒂𝒔 𝒃𝒂𝒊𝒌 𝒅𝒆𝒎𝒂𝒎 𝒌𝒍𝒖𝒂𝒓 𝒃𝒊𝒏𝒕𝒊𝒌2 𝒎𝒆𝒓𝒂𝒉 𝒌𝒕 𝒃𝒂𝒅𝒂𝒏 𝒑𝒍𝒂𝒌..𝒔𝒎𝒍𝒎 𝒅𝒉 𝒃𝒈𝒊 𝒎𝒊𝒏𝒖𝒎 𝒂𝒊𝒓 𝒌𝒆𝒍𝒂𝒑𝒂..𝒂𝒍𝒉𝒂𝒎𝒅𝒖𝒍𝒊𝒍𝒍𝒂𝒉 𝒉𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊 𝒃𝒊𝒏𝒕𝒊𝒌2 𝒅𝒉 𝒎𝒖𝒍𝒂 𝒏𝒌 𝒊𝒍𝒂𝒏𝒈..𝒕𝒑 𝒕𝒆𝒕𝒂𝒑 𝒙𝒏𝒌 𝒎𝒌𝒏😢 𝒋𝒖𝒎𝒑𝒂 𝒅𝒐𝒌𝒕𝒓 𝒄𝒆𝒌 𝒕𝒆𝒌𝒂𝒌 𝒔𝒖𝒎𝒆 𝒐𝒌.. #𝒇𝒊𝒓𝒔𝒕𝒎𝒐𝒎

2 Các câu trả lời

Sama mcm anak saya haritu sis. Dr bagi multivitamin dekat baby sebab dia tak selera makan, lepastu tekak dia pun merah mungkin sakit tekak agaknya. Alhamdulillah lepas makan multivitamin tu baby selera sgt makan. Baby saya 11 bulan jugak.

bby 11 bulan blh mnum air kelapa ke?? maaf tak tahu,, sbb skrg ank tgh gatl2 alergi mknn. kiranya nak bg dia mnum, tapi ragu2..