Alhamdulillah.. Doakan 🥺

Bulan lepas gugur.. Bulan ni harap baby ni sihat Aminnn. Terkejut tengok line 🥺 Baru 3w 6d..

Alhamdulillah.. Doakan 🥺
5 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah badan sis sejenis hcg level cepat detect 😍 Ada org 4w pun upt masih vvfl. Since since baru gugur, kena jaga diri extra tau dikhuatiri rahim belum pulih. Kalau boleh bed rest & manjakan diri. Jgn buat anything berattt

Wahh tahniah awk. Smga kandungn baik baik saja. Aamin. Pink tu test ovulation kan ? Hri yg sama ke test ovltion dan prgnt test tu sis ?

1y trước

Ooo fhm. Tq share

Saya nak tanya, kalau opk sentiasa positif sehinnga hari ni hari ke 22. Ada peluang ke hamil? Sbb upt samar sgt

1y trước

Sy sbb dah 3 hari opk positive terang, so tergerak hati buat upt. Ikutkan period baru lewat sehari so mcm pelik kenapa opk positive.. ingatkan ovulate lambat. Kalau opk asyik positive and dah nak period, try check upt. InshaAllah mcm saya.

tahniah..sy setahun lebih baru gugur bru nmpak double line...semoga urusan kita dipermudahkan

sis due 9.4 ?