𝙠𝙚𝙝𝙖𝙢𝙞𝙡𝙖𝙣 9 𝙢𝙞𝙣𝙜𝙜𝙪

𝙖𝙨𝙨𝙖𝙡𝙖𝙢𝙢𝙪𝙖𝙡𝙡𝙖𝙞𝙠𝙪𝙢 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙩𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙢𝙞𝙣𝙜𝙜𝙪 𝙡𝙚𝙥𝙖𝙨 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙙𝙖𝙝 𝙗𝙪𝙠𝙖 𝙗𝙪𝙠𝙪 𝙥𝙞𝙣𝙠.. 𝙙𝙖𝙣 𝙢𝙖𝙨𝙖 𝙙𝙤𝙠𝙩𝙚𝙧 𝙨𝙘𝙖𝙣 𝙗𝙖𝙗𝙮 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙠𝙚𝙘𝙞𝙠 𝙙𝙤𝙠𝙩𝙚𝙧 𝙘𝙖𝙠𝙖𝙥 𝙗𝙞𝙡𝙖 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙩𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙤𝙠𝙚 𝙩𝙖𝙠 𝙗𝙖𝙗𝙮 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙙𝙞𝙖 𝙘𝙖𝙠𝙖𝙥 𝙞𝙠𝙪𝙩 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙢𝙞𝙣𝙜𝙜𝙪 𝙗𝙖𝙗𝙮... 𝙢𝙖𝙠𝙨𝙪𝙙 𝙙𝙤𝙠𝙩𝙚𝙧 𝙘𝙖𝙠𝙖𝙥 𝙢𝙖𝙨𝙞𝙝 𝙠𝙚𝙘𝙞𝙠 𝙩𝙪?? 𝙢𝙖𝙘𝙖𝙢 𝙢𝙖𝙣𝙖 𝙮𝙖𝙖.. 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙗 𝙝𝙖𝙧𝙞𝙩𝙪 𝙢𝙖𝙨𝙖 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙩𝙚𝙢𝙖𝙣 𝙠𝙖𝙠 𝙞𝙥𝙖𝙧 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙢𝙖𝙨𝙖 𝙨𝙘𝙖𝙣 𝙗𝙖𝙗𝙮 𝙣𝙖𝙢𝙥𝙖𝙠 𝙗𝙚𝙨𝙖𝙧 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙢 8𝙢𝙞𝙣𝙜𝙜𝙪 𝙢𝙘𝙢 𝙩𝙪 𝙨𝙗𝙡𝙤𝙢 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙩𝙖𝙝𝙪𝙣 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙢𝙚𝙣𝙜𝙖𝙣𝙙𝙪𝙣𝙜??? 𝙗𝙤𝙡𝙚𝙝 𝙗𝙖𝙜𝙞𝙩𝙖𝙝𝙪 𝙩𝙖𝙠 𝙨𝙖𝙢𝙖 𝙠𝙖 𝙨𝙖𝙞𝙯 𝙗𝙖𝙗𝙮???😱😱

7 Các câu trả lời

mmg kecik lah sbb baru 8 mggu. itu maksud doktor. kalau dah 20 weeks itu besor . hehehe. tkde apelah tu. bagi tempoh 3 bulan pertama ni untuk tengok size tumbeseran baby. even dah 30 weeks above pun baby boleh jadi kecik sebab baby stop membesar, nutrient tak sampai. tapi awak ni awal lagiii. sy haritu 3 kali scan time 6 weeks, 8 weeks and 10’weeks. baru doktor dapat sahkan umur sebenar baby . sbb period irregular. skrg dah 31 weeks baby on track ikut umur dia dah.

Saya masa scan 8w mmg masi kecik mcm bentuk kacang je baby tu. Tak nmpak gerak2 pun cuma nmpak jantung je dupdapdupdap. Kalau nmpak jantung berdenyut tu ok la tu.

Ada nampak detak jantung janin x masa scan tu??..saiz baby xsama,psenyawaan mungkin blaku cepat atau lambat..

Kecik tu berapa cm/mm? Ada ukuran baby tak? Jgn risau, 8-9weeks mmg kecil lagi. Less than 2cm

Maybe maksud dia baby masih kecik lah..baru 9 minggu mmg kecik..😅

sy mse mule2 buat bku..bru 7mgu

maksdnya ok la tu