𝑷𝒆𝒓𝒊𝒐𝒅 𝒅𝒂𝒉 𝒍𝒆𝒘𝒂𝒕 𝟓 𝒉𝒂𝒓𝒊...

𝑩𝒖𝒍𝒂𝒏 𝒍𝒆𝒑𝒂𝒔 𝒍𝒆𝒘𝒂𝒕 𝟑 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒋𝒈𝒌 𝒑𝒆𝒓𝒖𝒕 𝒂𝒅𝒆 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒎𝒆𝒎𝒖𝒍𝒂𝒔 & 𝒙 𝒔𝒆𝒍𝒆𝒔𝒆.. 𝑳𝒑𝒂𝒔𝒕𝒖 𝒌𝒆𝒍𝒖𝒂𝒓 𝒅𝒂𝒓𝒂𝒉 𝒄𝒂𝒊𝒓 𝒎𝒆𝒓𝒂𝒉 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒈 , 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒌𝒆𝒅𝒖𝒂 𝒅𝒂𝒉 𝒄𝒐𝒌𝒍𝒂𝒕𝟐, 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒈𝒂 𝒅𝒕𝒈 𝒃𝒂𝒍𝒊𝒌 𝒅𝒂𝒓𝒂𝒉... 𝑩𝒖𝒍𝒂𝒏 𝒏𝒊 𝒅𝒂𝒉 𝒍𝒆𝒘𝒂𝒕 𝟓 𝒉𝒂𝒓𝒊, 𝒑𝒆𝒓𝒖𝒕 𝒎𝒆𝒎𝒖𝒍𝒂𝒔 𝒃𝒂𝒉𝒂𝒈𝒊𝒂𝒏 𝒂𝒕𝒂𝒔 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒌𝒆𝒎𝒃𝒖𝒏𝒈 𝒎𝒄𝒎 𝒃𝒆𝒓𝒂𝒏𝒈𝒊𝒏, 𝒃𝒖𝒂𝒕 𝒖𝒑𝒕 𝟐𝒙 𝒏𝒂𝒊𝒌 𝒅𝒐𝒖𝒃𝒍𝒆 𝒍𝒊𝒏𝒆 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒈..... 𝑨𝒍𝒉𝒂𝒎𝒅𝒖𝒍𝒊𝒍𝒍𝒂𝒉 𝒌𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒓𝒆𝒛𝒆𝒌𝒊 𝒅𝒂𝒑𝒂𝒕 𝒃𝒃𝒚 𝒌𝒆𝒅𝒖𝒂.. 𝑺𝒚 𝒃𝒆𝒍𝒐𝒎 𝒑𝒆𝒓𝒈𝒊 𝒌𝒍𝒊𝒏𝒊𝒌 𝒍𝒂𝒈𝒊...

𝑷𝒆𝒓𝒊𝒐𝒅 𝒅𝒂𝒉 𝒍𝒆𝒘𝒂𝒕 𝟓 𝒉𝒂𝒓𝒊...

Alhamdulillah tahniah

1y trước

𝒕𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂 𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 🥰