𝑨𝒔𝒔𝒂𝒍𝒂𝒎𝒎𝒖𝒂𝒍𝒂𝒊𝒌𝒖𝒎 ...

𝑺𝒂𝒚𝒂 𝒍𝒆𝒘𝒂𝒕 𝒑𝒆𝒓𝒊𝒐𝒅 𝒅𝒂𝒉 𝟑 𝒉𝒂𝒓𝒊. 𝑺𝒌𝒓𝒈 𝒅𝒂𝒉 𝒍𝒆𝒑𝒂𝒔 𝒑𝒖𝒌𝒖𝒍 𝟏𝟐𝒑𝒎 𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒂𝒔𝒖𝒌 𝟒 𝒉𝒂𝒓𝒊.. 𝑻𝒓𝒚 𝒄𝒆𝒌 𝒖𝒑𝒕 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝟐𝟏/𝟕 𝒅𝒐𝒖𝒃𝒍𝒆 𝒍𝒊𝒏𝒆 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒈... 𝑪𝒐𝒎𝒇𝒊𝒓𝒎 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒏𝒂𝒏𝒕 𝒌𝒆? @ 𝒆𝒔𝒐𝒌 𝒔𝒂𝒚𝒂 𝒌𝒆𝒏𝒆 𝒄𝒆𝒌 𝒍𝒂𝒈𝒊?

3 Các câu trả lời

OPK utk check kesuburan. UPT utk check kehamilan. both ni benda yg berbeza. dh UPT awak mmg double line terang. tak perlu dh nk celup OPK. dh dekat situ awak stress OPK -ve😅. kalau risau p direct klinik ckp nk buat beta hcg. kalau hcg awak meningkat mean mmg ketepatan awak pregnant tu tinggi.

kalau dah terang tu, mmg confirm pregnant sis. congrats.

1y trước

Opk dan upt benda berbeza. Opk check kesuburan. Kdg2 org pregant check kesuburan ada yg +ve opk nya tapi penggunaan yang betula dalah guna UPT ya. UPT bermaksud URINE PREGNANCY TEST. so janganla smakan OPT dan UPT ya. Banyakkan membaca bila nak jadi ibu ni sis

Check kt klinik pulak

1y trước

rasanya nak nampak 8minggu, kalau 6minggu biasa nampak kantung je.. tp ada jugak yg 8minggu pun nampak kantung je