assalam momy2 nak tnya pasal susu

sblum ni anak saya susu lactogen tapi lepas tu dia tk nak mnum dia buang balik😭 dia mnum lepas tu buang jadi sy minta aka sy beli kan susu dia beli susu dutchbaby ..sy baru try bagi baby sy baru lahir 24hari .. dia okay je isap susu tu cuma saya ada baca susu dutchbaby ni boleh buat kahak? betul ke risau sgt ni#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Penerimaan setiap baby untuk susu formula tak sama, Puan. Perlu try and error. Puan cuba dulu. Misal kata ada tanda alahan pada baby. Boleh tukar kepada susu formula yang lain pula.