#ingintahu #firstmom

Hi all mommies! sya dah turun tanda tapi belum ada bukaan, esok doktor nak induce 😩🥺 apa boleh sya buat untuk cepatkan bukaan. Help me! kalau lepas induce bukaan tetap tiada, doktor nak czer! 🥺

2 Các câu trả lời

sama sis saya pun blum ada bukaan tapi kena masuk wad sdh nurse ada ckp tadi kalau tak ada bukaan mungkin kena induce😌☺️ due 12.06 tapi sdh ada tanda tpksa masuk wad..

1y trước

sye plak ade kena sawan 6/6 nie sye jmpa pakar o&g enth lha klu kena bagi tarikh masuk wad skrg sye 37w1d due date 22/6

Bykkan berjalan, pujuk baby, kalau dh contraction boleh gentel nipple mcm kelakar bunyi dia tp mmg laju bukaan.