Berat badan menurun

Hari ni ada checkup 16week. Paling sedih nya berat badan menurun hb pun turun😔. Masih alahan lagi mkn xblh kenyang sgt snng muntah. Mkn plk ubt zincofer lagi2 muntah.. Tadi dokter dh tukar ubt. 2 mngu lagi ada checkup agak2 sempat tak nk naik kn hb.. blh shre tips tak

6 Các câu trả lời

sy pun mase 11 weeks turun 5kg. skrg 13 weeks masih xleh makan kenyang2. rase nak muntah. 19/4 baru g klinik lg. tp alhamdulillah hb ok. cuba awk makan buah2. jambu batu semua tu. sy makan jambu batu dgn serbuk asam

Sis nak tanya kalau berat turun kita kena g wad ka ? Saya pon berat turun, nurse suruh naikkan berat badan lagi 2minggu kena p kk, tapi HB saya ok cuma berat ja turun

1y trước

Tu tak pasti . Xde plk dokter ckp mcm tu

Saya pun trun 6 kg 😂 10 week, sedih hb saya pun masalah. Harap saya mampu gain berat n ksihatan saya jgk. Smoga kita smua dberi ksihatan dan ksmbuhan

dah alami....morning sickness yg turun berat sy turin 7kg dalam masa sebulan...mkn apa pun tak boleh

sy sampai baby sda lahir pn masi ada morning sickness. zincofer makan sebelum tdr.

bru 13 weeks sy sis da 7kg loss... ☹️😖😖😖