Baby 1.1.2023 😍👶😅

Hi, mommy² siapa yg sama tarikh bersalin dgn sy ade x? 😂 ngam² New Year 🎊🎉 due sy 15hb January tapi baby nak kluar awal 37weeks 5days (1.1.2023) hehe. tanda² bersalin start hari sabtu, mucus plug jatuh. Pagi ahad lendir merah jambu turun lepas tu start sakit contraction sampai lah bersalin 3.30pagi 1 January 😁pengalaman dia tu mmg xkan lupa.. Kaki badan smua mengigil tahan sakit. sampai trauma dengar bunyi mesin detect contraction. lepas sy dah selamat beranak sempat doakan jiran sebelah kat labour room tu yg masi bertarung nyawa tahan sakit contraction 😅 #firstmom

6 Các câu trả lời

MasyaAllah, due sma. Tpi sy pn xde tanda nk bersalin lgi, just sakit mcm senggugut tu je. Smoga d permudahkan urusan bersalin nt. aamiin

Bestnya sis dah selamat bersalin.. due saya beza sehari ja 16/01 ni. Skg masuk 38w belum ada tanda lg 🥺 ada tips ka sis?

2y trước

Due kita plk beza shari. Sy 17/1 😂 pun tgh tunggu tanda. Skrg ni pinggang dan ari ari sakit sgt, sy bawak pusing taman 3 round. Pun belum ada turun tanda apapa.

Hi sya pn due 15hb tp bby tknk kluar lg 😅 smlm ad rsa skit 3-5 min dtg skit tu , tp mnja2 blih thn lgi .

2y trước

Due kita sama. Semoga d permudahkan urusan bersalin nt. aamiin

Hi sis. Spjg pregnant sis aktif tak. Ada petua supaya cepat bersalin?

2y trước

sama la, sa pon 15,01,2023 sa kena masuk 31,12, sudah buka 2cm sampai skrg masih lagi 3cm😔 suda masuk belon 4cm tpi smpai skrg blm lg buka2 cm, ada petua ka nak cepat besalin,

best nya dapat tarikh cantik. hee. enjoy your new journey❤️

Tahniahh sis☺️☺️☺️