susu ibu...

Momies semua minum susu apa boleh share tak? ritu pergi KK , nurse bagi obimin 😬 bau tak leh telan... momies makan ubat apa?

6 Các câu trả lời

sye pon dpt obimin..tp xsesuai..asyik pening .. trus stop . .next appointment docter tuksr ubat lain.tp bnyk plk . pd asl nye mkn obimin je.skng ad 4jnis ubt dh kne mkn😅..

Sy obimin dh mnum dgn jus oren pun mual. Brtmbh teruk morning sickness lps mkn. Ni rse nk tkr. Sy mkn Pren FD, aspirin. Obimin nnt kne mntk tkr.

Sy minum susu kotak je . Kadang dutch lady, kdg marigold. Janji susu. Kalau ubat , nurse bg folic acid, iron, b complex n vit c. Hihi

saya minum susu calla...best...ade rase coklat n ade rasa mocha..ramai dh yg minum tu...sy pun teracun..

Sy minum susu dutch lady je. Yg terbary tu Susu campur kurma. Elok juga boleh naikkan hb, nurse kata

saya minum susu Efferty mama...sgt mmbantu perkembangan janin dan ibu..perisa coklat dan strawberi.