Berat bayi...

Ada yg pndai tengok ka...1127g tu berat janin ke..lupa tanya dokter msa cekup🤣🤣🤣#seriusnanya #firstbaby #firstbaby

Berat bayi...
8 Các câu trả lời

msa checkup doct dah terang semua..sya angguk tanda faham...smbil cakap dlm hati..yg ni berat baby,yg ni ukur kepala,yg ni apa yg tu apa....kluar dri klinik nak whatsapp bgitau husb(kmi pjj)...terus blur🤣🤣🤣..lupa tu cepat sngt...

Kalau sy lepas checkup sy google apa yg ada dlm buku pink heheh,mcm short form yg sis gmbr tu,EFW tu kalau x silap mmg berat baby..sis try google mesti dpt..

2y trước

kita sama!! hahaha gigih dok google

EFW is Estimated Fetal Weight (Anggaran Berat Fetus). 1,127g (1.127kg), mungkin lebih atau kurang sebanyak 169.08g (0.16908kg).

1kg127 tu ,,,sebat ada dtur bri tahu ,,,

nak tanya ,biase ni checkup bape bulan ?

2y trước

28 week sis....

ya berat fetus la tu kak 🥰

Betul sis.. Berat Baby tu🥰

ya 1.1kg berat bby puan