Due bln 10

Ada xmommy² bla brjumpa dngn orng dorang akan tngok perut dn ckp baby girl😂😂😂xprnh orng ckp baby boy klo brjumpa dgn cya....tpi cya feel dri awl preg baby boy smpai mimpi baby boy kluar dlu...n tdi pegi scan yg 28 week try² lr tnya doktr jantina eh dy ckp nmpk telur kemungkinan baby boy😘😂#seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya kalau jumpa org , org tny bapa bln, lepas tuh ckp perut kecik. so nak tgok perut mmg dak la, tapi saya scan 2kali mmg baby boy . 😬 .

2y trước

xla besar mana perut cya tpi sbp bulat sangat kot perut ni tuelr dorang asyik teka baby girl ja...mak anty² biras2 kazen² smua ckp baby girl xpernah dorang teka baby boy🤣🤣🤣bla dorang ckp baby girl cya anguk sja sbp cya rasa bby boy..btl2 bby boy pla kna scan pdhl bru ja mnta tw doktr jantina baby..sblm² ni pun ada p scan msa 19 week tpi xtnya jantina dn doktr mmng xbgtw...cya tnya doktr pun sbp husband exited nk tw jantina dn mmng nak plan lengkapkan baju baby bila da tw...

Saya aritu org tgok baby girl..Jmpa kat mana pn org ckp baby girl ni..Last2 5hb kluar aritu baby boy..Hehe..Alhamdulillah