Nak ajak mommy berkongsi due sahaja ❤

Hii mommy² , kongsi lah bila due date mommy² semua , saya 13.3.2022 hehe 🥰🌹

165 Các câu trả lời

duedate sy 20hb 2..tapi baby lahir seminggu awal drpd duedate..13hb 2 baby dh lahir..hari ni masuk 11hari berpantang

26 Sept 2022..Mudah² dpt beraya thun ni. Semoga dipermudahkan utk ibu² y lain bersalin nnti 🤲🏻🤲🏻

sya 4/3, 10 hri lg.. tp tu la, berasa sakit t main2... n jahanam puasa sebulan🤣 jenuh ganti la lepas nie..

baby twin sy due 08. 08. 2022 semoga dipermudahkan urusan bersalin dan seterusnya nanti buat semua mommies..

Dijangka 21/10/2022. Moga semuanya ok sebab 1st baby. Seronok tengok ibu2 yang dah hampir due date. Doakan saya

3y trước

InshaAllah aminn! Moga dipermudahkan urusan awak bersalin juga ya.

due date sy 10/7 , hari raya korban hahaha berkorban lah di hospital kalau keluar ikut tarikh tu 😂

7/6/22. tapi kena masuk wad awal 15/5/22, sbb ni czer kali ke 4.. pakar nk bt awal, doakn sya yaa

24/3/2022. Tp konpem tak sampai date sebab tengah tunggu doc bagi date untuk serah diri wakakakaka

Dijangka 25/10/22 Semoga dipermudahkan urusan bakal2 ibu yg akan bersalin.. aamiin... InshaaAllah.

saya 30/3 /22 tapi mcm ada tanda² nak beranak sudah ni 😂

3y trước

sis bersalin tanda apa keluar dulu?? Tahniah sis.