Mommy 27weeks

Hi mommy semua.. ❤ Sape yg due date die bln OCTOBER nie? ?.. Saje tnye.. Hehe ?

50 Các câu trả lời

saya 4/10, semoga ibu2 pregnant diberi kekuatan dn kesabaran dalam menunggu kehadiran si comel 🥰

Hehe saya dh buat upt tapi belum scan kalau ada rezeki pregnant kira ii bersalin 6/10/2022

3y trước

Sama due date kita 😍

baru check juga..ikt kn due 22/10/22..tak ada simptom cuma perut kembung 😁

Baru buat upt. Belum scan. Tapi check tgk due 31 October 😂. Hehehe Insyaallah

3y trước

Sya takda apa apa simptom. Cuma lewat period and tanda tanda nk period tu tiba tiba tak rasa , tak dtg.

September 😅 baby nk ikut ma dia kot hehe. awl sikit je dari sis 🥰

baru buat upt.. belum scan lagi.. tpi cek due insyaallah 17/10🤭..

sama la sy..bln okt nie..due date 13.. tp sb gdm kmgkinan awl kot..

saya2🙋..insha Allah 1/10/22..semoga tahun ni dapat baby🥰

insyaallah 8 /10.. kakaknya dua org pon oktober jugak..😁.

sy insyaallh 9/10...twin bby..hehe