𝑳𝒆𝒏𝒅𝒊𝒓

𝑵𝒌 𝒕𝒚𝒂 𝒌𝒆𝒍𝒖𝒂𝒓 𝒍𝒆𝒏𝒅𝒊𝒓 𝒋𝒆𝒓𝒏𝒊𝒉 𝒎𝒄𝒎 𝑮𝑨𝑴 𝒕𝒖 𝒃𝒂𝒉𝒂𝒚𝒂 𝒙?𝒕𝒑 𝒔𝒆𝒌𝒂𝒍𝒊 𝒋𝒆 𝒌𝒖𝒂𝒓 𝒑𝒂𝒈𝒊 𝒕𝒂𝒅𝒊...𝒙𝒅𝒆 𝒔𝒂𝒌𝒊𝒕..𝒔𝒌𝒓𝒈 37𝒎𝒊𝒏𝒈𝒈𝒖#pleasehelp ##bantusharing

𝑳𝒆𝒏𝒅𝒊𝒓
1 Trả lời

ni keputihan je kot sis. i 37 ke 38w dulu keluar lendir cemni, selang bbrapa hari tu keluar lendir + darah banyak pulak tu. sampai i pakai pad takut tak perasan dia keluar. tapi sama lah takde sakit pape pon. g check pun bukaan langsung takde. doc kata tu tanda awal2 je. then around seminggu jalan sana sini nak mudahkan bersalin lah gamok nya😂 last sekali pagi tu sakit macam senggugut, makin lama makin kerap, g PAC terus beranak haaa🤣

3y trước

𝒕𝒆𝒓𝒊𝒎𝒂 𝒌𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒂𝒕𝒔 𝒊𝒏𝒇𝒐..