Dah vaksin? Anda yang mana satu?

Hi semua selamat tengah hari👋 Haah jom kongsi status vaksinasi anda di bawah 👇 Ada yang geng C macam min tak ya😉

Dah vaksin? Anda yang mana satu?
1108 Các câu trả lời

Pfizer baru 1 dos 31 minggu 4 Hari dah...semoga dipermudahkan semua urusan Kita selepas ni...Aminn

pfizer..hari ke 2 bru dmam tpi xteruk mkn panadol 2 bji esoknye sihat blh buat kje rumah blik😂

B, tgh dalam pantang (11hari) dapat temujanji vaksin ¹st dose 😌 bulan 9 ni ²nd dose pula..

B. Pfizer... Alhamdulillah 32w dose 1 dan 36w dose ke2 sekejap ja sakit tempat kena cucuk...

Saya B semalam 2nd dose harini demam teruk sekali migraine and muntah2 nak jalan pun taklarat

B pfrizer.. Tp masa cucuk xsakit n lpas cucuk sakit.. Xbleh nk angkat tgn.. N pas 3ari bru ok

sya da dapat dos 1 dan 2. pfizer masa ambik dos kdua sya da 36 mggu alhmdullah xda rasa demam

Pfizer. baru semalam second dos at 34 weeks. hr ni demam sikit. tak teruk tapi letih sgt bdn

B. 2nd dose ya ampun muntah sakit kepala badan lemah demam tekak loya segala benda lah😭

pfizer.. dose kedua teruknya side effect. the whole day tak boleh bangun sakit sgt badan.