Dah vaksin? Anda yang mana satu?

Hi semua selamat tengah hari👋 Haah jom kongsi status vaksinasi anda di bawah 👇 Ada yang geng C macam min tak ya😉

Dah vaksin? Anda yang mana satu?
1108 Các câu trả lời

B . pfizer . dose pertama takde rase pape , dose kedua sakit bahu + demam 2hari . preg baru 6weeks tapi dah complete 2dose . semoga baby baik baik saje 🤲🏻

First dos pfizer.. Mase tu dak cek upt - ve Then nk dekat 2nd dos cek lg upt.. Rupanyer da 5weeks..so 2nd dos postpone after 14weeks😁now bru 6weeks 1day😄

hai semua .. sy br preggy 6w.., khamis ni 25 nov 21 sy akn menerima dose penggalak booster ..sy x pasti samada perlu amek ke tak..mohon bantuan kwn2 smua..tq

B-first dose alhamdulillah cuma sakit lengan je.semalam baru settle second dose berangin satu badan tapi kejap jela lepas tu ok xde demam cuma sakit lengan.

pfizer alhamdulillah dah 2 dos skrg 27 weeks, dos pertama sakit kat tempat cucuk sahaja dos kedua sakit tgn yg kena cucuk tu hari kedua dari atas ke bawah

Sya next week vaksin and now 8 weeks pregnancy, but curious is it safe untk dptkan vaccine bfore week 14, siapa ada experience, mind to share tak☺️

1st dose ms sy 15w.skang dh fully vaccine.dpt sinovac.alhamdulillah xde rs ape pn.sht mcm biase.now 24w dh..moga urusan kite smua dpermudahkn.aamiinn

B pfizer.. 2dose dh.. Bru 3 hri 😂 dia punya lnguh tgn n skit pinggang smpai air mta kluar 😁 n 3 hri jgk mnahan skit pinggang.

3y trước

Sy jd xde slera nk mkn lps cucuk.. Sllu kn org2 ckp jd lpr.. Tp sy tak 😅

Dah dapat 3 dos... Pfizer untuk ketiga-tiga dos.... Alhamdulillah lepas ambik vaksin tak dak rasa apa2 cuma lenguh tangan ja.. Tu pon sehari ja...

B-1st dose msa 20 mggu..alhamdullilah..demam apa xdak..bila 2nd dose 1 bdn rsa lemah sikit...tp keadaan baby kat dlm perut still aktif..🥰🥰