1 ) panas badan Leto ka hamil 2) rasa haus dan bibir kering je

Assalamualaikum nk tnye klau ibu hamil akan rasa panas badan ke klau da mandi … still rasa panas tapi suami okey je 1 lagi soalan saya sejak2 da masuk trimester 2 kuat minum air masak.. sehari tu 5 botal air mineral kecik tu x pun lebih dari tu tapi bibir still kering rasa dahaga 😫 Kenapa ya ke memang normal?

2 Các câu trả lời

Sy pon selalu panas bibir kering. mmg mcm tu kot hormonnye Sy dh 33 minggu

Sy selalu kepanasan berpeluh je..