bleeding /spotting

ada tak ibu2 masa pregnant nie spotting siang je ? mlm takda heran jugak saya 😅

1 Trả lời

Nurse pernah pesan kt saya masa bukak buku pink. Kalau ada bleeding @ spotting berterusan, kena terus dapatkan pemeriksaan di hospital. Sbb bleeding @ spotting during pregnancy, adalah perkara yg “TAK NORMAL” & perlukan rawatan & pemeriksaan dr doktor secepat yg mungkin 🙂

3y trước

saya spotting berterusan tp bgtau doc tkda ckp tknormal . saya baru 6w bleeding masa 4w n spotting sampai skrg dh 6w