Undi, Komen & Menang Edisi Raya !

Bawa pulang barangan Tupperware yang comel-comel ni sempena Raya tahun ni jom!😍 Senang je nak menang! Undi poll sebanyak mungkin di bahagian 'Poll' , Like post rasmi ni sekali tau & jangan lupa klik 'Sertai' di bahagian Pertandingan😍 Lepastu lambai lah min sikit dekat Komen bawah ni ya!👋 Goodluck semua! Tak sabar min nak cari pemenang kali ni🥰

Undi, Komen & Menang Edisi Raya !
100 Các câu trả lời

DONE , Selamat Hari Raya untuk admin dan semua bakal IBU , dan semua yang dah bergelar IBU . Tak kira apa pun panggilan anak kita pada kita , dimatanya kita adalah orang yang sangat HEBATTTTT

3y trước

Selamat Hari Raya juga mommy 😘

Done min. harap dapat menang. tak pernah menang contest melalui apps ni😅

❤DONE🎇✨🎆🎇🎆 👋👋👋👋👋👋👋👋👋👋

Alamak, baru tersedar contest ni hari ni. Min, notice meeee pleaseeee 😂

3y trước

Heheh haaah undi poll banyak-banyak harini jangan stop tau haha. last day tau harini!😆

D. O. N. E 👍👍 Hai minn 👋👋 Nak hadiah tupperware 🥳🥳

3y trước

👍🎁🎉🥰

Done.. Hai min👋👋👋 semoga ade terselit rezeki saya Aamiin 🤲

3y trước

Hi mommy hana🥰 insyaAllah amin. Jangan lupa undi banyak banyak harini ya, sebab harini last day😘

Done Moga ada rezeki Tak pernah menang dr AsianParent 😃

3y trước

Amin amin. Jangan lupa undi banyak-banyak last day harini ya!😘

🙌🏼 hi min!!! nampak tak kita lambai min???😄😉

Done hye Min..Min selamat hari raya🥰🥰🥰

3y trước

Haiii mama ummi . Selamat hari raya jugak 😘 Pertandingan ni 3 hari tau. Set alarm hari hari eh😆

LIKE AND VOTE POST ✅ ITS DONE .. AND HI MIN ..👋