Happy Me 🥰

Alhamdulillah saya pregnant sekali lagi, Hari Tue gugur Bulan 2. I'm back kawan², Hari Tue saya hilangkan diri sekejap ☺️

Happy Me 🥰
24 Các câu trả lời

Tahniahh 😍☺ Doakan saya jg.. Bulan 3 hari tu bby saya mninggal dlm prut smasa kndungan nk msuk 4 bulan.. Harap lpas ne ada rezeki ... Hsband ngn sya x sbar nk mnimang cahaya mata... Dh nk msuk 2 tahun kwin, blom ada ksmpatan nk ada ank ☺

4y trước

Terima kasih. Ya Allah berat dugaan awak & suami, dah 4bulan kandungan Tue. Tapi tak apa, anak Tue tunggu Di syurga. Saya doakan semoga Lepas ini turn awak, aamiin 🤲

Alhamdulillah.. Shukur.. Rezeki xkan salah alamat.. Allah dh atur smua benda.. Jga dri dn baby baik2 nah😘😘jgn buat krja berat2..

4y trước

Sama2 yunk 😘😘

Tahniah awk..jga dri dan kndugn.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita dan baby Aamiin

4y trước

Terima kasih 🥰 Aamiin ya rabbal alamin 🤲

Alhamdulillah congrats.... sy miscarriage 2x 2018 n terbaru bulan 3... skrg tgh pregnant 8w...

4y trước

Alhamdulillah

Tahniah dik..... Jaga diri baik baik ya... Jgn lupa beli folic asid... 😊😊

4y trước

Ok juga... Untuk tambah darah😊sbb baby dan kita perlu kan darah juga..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga dipermudahkan, jgn agkat berat2

4y trước

Terima kasih 🥰 Ok 👌

Alhamdulillah...tahniah sis..jaga pemakanan dan aktiviti ye...

4y trước

Terima kasih 🥰 Baik lah 🥰

Tahniah awak. Semoga kandungan awak baik2 sahaja

Tahniah. Doakan moga ada rezeki buad sy jugak. 😊

4y trước

Terima kasih 🥰 Aamiin 🤲

Tahniah Dan Semoga Semuanya Dipermudahkan 😘

4y trước

Terima kasih, Aamiin 🤲