Siapa Geng Bulan 5 ??‍♀️☺️

Bekerut Kening Time Mummy Daddy Intai Dy Kat Dalam ?? Siapa Due Bulan 5 ☺️

Siapa Geng Bulan 5 ??‍♀️☺️
106 Các câu trả lời

ni boy@girl sis?amboi muka marah tu..comel..hehe..kita sma sis..sya pun bulan mei jga..☺️

5y trước

Hihi girl ,, tu laa doc ckp bekerut marah laa tu org kacau dy kat dalam tu 😜

In shaa allah, due sya 6/5..tpi klau boleh nak pujuk baby supaya kluar awal😂..

Insyallah bulan 5 ni bersalin . Semoga dipermudahkan urusan . Comel je baby 👶🏻

5y trước

yekew ☺️ semoga dipermudahkan urusan yew awk ☺️

Alaa cutenya.. Men aucak dgn mummy ye.. Hihi.. Sy due date 14.5

4/5... Semoga dipermudahkan ya semua.. #1stbaby

Sy 11/5 nie..ya allah..risau ada neves ada semua ada nie

nak tanya,puan buat scan ni dalam berapa minggu kandungan ya?

5y trước

terima kasih

sy 28.5 insya Allah...semoga dpmudahkn utk kt semua...

Wah..seronoknya..semoga sy ada rezeki nanti..aamiin

5y trước

🤲🏻☺️

🙋🏻‍♀️24/5 hari raya pertama 😊😊