Perut

Hi mummies sekalian.. pregnant dh msuk 5 bulan p perut msih kcik lagi.. cemburu ??pula tgok perut kwn2 yg sama pregnant..kwn dh pregnant msuk 6 bulan..bsar pla perut dia..adakah normal klau dh pregnant 5 bulan p perut nmpak cute jerr..haritu makcik sya ade tegur perut nmpk cute sgt ??

1 Trả lời

Normal sis, saya dah pregnant 8 bulan pun orang terkejut sebab perut kecik sangat. 8 bulan pregnant pun tak nampak perut lagi. Saya badan tinggi kurus. Asalkan baby sihat saya tak risau perut kecik. 😊

5y trước

Ok sis.. sya bdan tggi tapi chubby..hihi