Buah Durian

Hi mommies! Boleh ke kandungan 12weeks makan durian? Makan dlm 2-3ulas je. ??

26 Các câu trả lời

2 ke 3 ulas xpe. .jgn baham smpai 2 ke 3 bji sudah ty lain plak jdnye

Boleh je setakat 2-3ulas. Make sure lepas tu minum air kosong banyak2

Sy makan seulas terus muntah. Kalau tahan boleh je makan. Tp jgn byk

Saya mkn masa tu.. Tapi selepas tu jdi pitam.. Nasib baik baby ok

Boleh sya pun dlm 12w gitu ada mkn durian tp 2ulas je

Bleh tapi berpada pada.. 1 atau 2 ulas pun dah cukup😄

5y trước

Hehe sy berjaya makan 5ulas tp first day 2ulas harini 3ulas mcmtu.😆 lpstu kene alas dgn air masak byk byk. Alhamdulillah okayy.

Boleh.. Makan je. Sy pun tgh craving ni 😅😅

Mengidam. Mkn jerrr. Takpe. Jgn byk sgt tau mama

Klau untk rsa leh je 2 3ulas, jgn sbiji...

Boleh buat rasa2.. Mkn sikit2 dlu