Upt samar lg

Smalam due period, check upt samar. Check harini pun masih samar jgk. Agak2 bila dia akn jd terang ya? Pernah gugur sbelum ni. Risau🥺 #TTC2Years7Month

2 Các câu trả lời

bersabarlah sis , jangan berharap sangat. kalau Allah nk bagi, dia bagi😊 ada yang lagi lama penantiannya smpai berbelas tahun. ada hikmah dsebaliknye.

try 2 minggu lagi mcm saya dulu miss period pastu check samar ii lepas 2 minggu check double line terang