penadol

Slmt ptg smua..mgandung ni boleh makan penadol ka?sakitnya kepala??

6 Các câu trả lời

Sabar ya sis. Antara alahan mengandung tu. Mcm saya tak pernah amik panadol o sebarangan ubat utk sakit kepala tanpa refer doktor. Sapu minyak angin cap kapak n minta hubby picit2 manja je kt belakang tengkok sampai terlelap. Bila bangun ada ok sikit

5y trước

Wc..sabar ya.

Panadol biasa/paracetamol je yg boleh. Tapi jangan kerap makan. Kadang2 sbb alahan tu. Banyakkan minum air.

5y trước

Sama2 sis

Boleh tapi panadol yang biasa tu je. Sebijik je. Banyakkan minum air ya sis

Bole..bykkan minum air

boleh..

Boleh