(confuse dan ingin tahu)

Slmt ptg mommy² sekalian🤗 sy nk tnya sy xtau lagi sama ada sy pregnant or tak.. but sekarang dah limpas due date period.. sekarang banyak keluar keputihan🥲.. dah 2x buat upt test tapi masih 1line.. soalan sy.. klu ikut tarikh last sy period skrg da 4 week.. but sy cek upt msi 1line, tp skrg keputihan banyak keluar, ada kah pertanda? Bahawasanya sy akan jadi ibu? atw macam mana.. semoga ada rezeki sy untuk tahun baru ini #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

sya dh buat ujian lepas lewat 3 hari priod esok sis bole cek..