SERAH DIRI BERSALIN 8 OKTOBER 2022 SEBAB XDA BUKAAN WALAUPUN DH BERDARAH BYK

hi, slmt pagi semua ibu2 , pagi td sy dan suami ke hospital kajang kerana pendarahan yg byk , sy risau sbb sblm ne x pnah kena mcm ne.. sy pergilah cek kt hospital kajang.. doktor n nurse cek ctg normal, baby gerak normal... bukaan pun belum ada lg. tp doktor tolong seluk bg ada bukaan sikit.. jd sy kena discaj td sbb tiada bukaan cuma berdarah byk.. doktor ckp dlm beberapa hari mungkin sblm tarikh serah diri (8 Oktober 2022) dh stat mmg btul2 nk bersalin. ini first baby n anak lelaki so doktor ckp mmg lambat sikit proses.. entah la skrg ne sy dh pening.. sbb sy dh keliru sbnrnya.. bila sakit perut contraction pun brixton hicks... bila bloody show pun xda bukaan... sy serah semuanya kepada tuhan lah apa2 lepas ne.. kalau dh semua pun false alarm.. sy serah diri je lah 8 Oktober nnti ya.. surat serah diri pun dpt dh drpd Hospital Kajang .. #firstbaby #bantusharing #firstmom #firstbaby

8 Các câu trả lời

semoga dipermudah urusan sis ya..