3rd trimester BP trun naik

Slmt mlm ibu2,mau brtnya dsni spa prnh msa kndungan trimester BP trun naik..normal atau mcm mna?BP sya kndang 120/80-130/[email protected] ka yg dsni sma mcm sya..blh kongsi cra untk atasinya..trma kasih pda yg sudi brkongsi pndapat..kk dkat sni dia panatu BP sya selang sehari kena cek..:)

1 Trả lời

Sy trimester 1st dgn 2nd normal je .. x tinggi tp di hujung khamilan pandai naik cket la pulak .. tp lps ambk bberapa kali n rehat kejap baru okee ..

5y trước

Ya sis